Achterdoelen 15, 6711 AV, Ede tel: 0318-421611

Wij nemen u graag mee in traditionale Aziatische sferen.

Bij Wok Oriental kunt u dan ook uw persoonlijke favoriete maaltijd samenstellen. Na een heerlijke voorgerecht begeleiden wij u ook graag naar het grote gekoelde buffet waar een selectie verse soorten groenten, vlees en zeedelicatessen voor u klaar staan. U maakt een keuze en onze Chef-koks worden aan het werk gezet. Achter een prachtig geïntegreerd open wokeiland wordt uw maaltijd in een handomdraai op tafel gezet.

Wok-a-soep-Formule: Iedere dag zijn er 2 verschillende soepen die ons chef-kok verrassend klaar maakt en dat natuurlijk goed te combineren is met vers stokbrood.

Voorgerecht: Koude voorgerechten dat bestaat uit verschillende Japanse Sushi´s en Sashimi, en natuurlijk ook Hollandse salades met verschillende rauwkost.

Warm buffet: Verschillende Chinese en Hollandse warme gerechten.

Wokbuffet: Ons wokbuffet met een grote keuze aan verschillende groenten,vlees en visdelicatessen. Hiervan kunt u zo vaak als u wilt een heerlijk samenstelling maken. Waarna een van onze chefs deze gaat bereiden met uw saus naar keuze.

Japanse Teppanyaki: Door uw gemaakte keuze van: Slibtong, Tongfilet, Zalmfilet, Biefstuk, Lamskotelet, Sate, Courgettes en Champigons zal de Chef-kok op de Japanse bakplaat uw gerecht in een uitstekende maaltijd bereiden.

Zuid-Amerikaanse grill: Keuze uit Biefstuk, Kipfilet, Speklapjes en Lamskotelet wordt uw gerecht gegrilld met de uitstekende resultaat.

Dessert Buffet: Grandioos keuze uit verschillende ijs- en vruchtensoorten met taarten en gebak.

En vergeet natuurlijk de slagroom niet! Een veelheid aan gerechten en groot verscheidenheid aan smaken...

Eet smakelijk!